Cornellà llança una aplicació mòbil amb l’actualitat del municipi

Consorci de Comerç

Cornellà ha fet un pas més a favor de la seva modernització i ha creat una nova aplicació mòbil per oferir a la ciutadania l’actualitat del municipi, de manera senzilla i gratuïta. Aquesta APP, disponible en tots els telèfons intel·ligents que tinguin connexió a Internet, s’emmarca dins de les polítiques de proximitat que desenvolupa l’Ajuntament i representa un salt qualitatiu en la utilització de les noves tecnologies al servei ciutadà. Així, complementa i amplia les prestacions que el Consistori posa a disposició de la població a través de la web municipal www.cornellaweb.cat.

Rapidesa, comoditat i facilitat són els tres atributs que destaquen d’aquesta nova eina, desenvolupada per l’Ajuntament de Cornellà i el Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç. Permet tenir informació actualitzada, en qualsevol lloc i moment del dia, dels esdeveniments de la ciutat, la seva localització i dels comerços adscrits a l’entitat Cornellà Compra a Casa.

Quatre eixos

La informació que presenta l’APP està organitzada al voltant de quatre eixos:

  • Una agenda cultural i d’oci, que permet accedir als esdeveniments diaris de la ciutat i identificar els espais on tenen lloc. Es pot veure la informació per dates i també per departaments.
  • Les activitats que desenvolupen els clubs esportius i la seva localització. A l’aplicació es poden trobar tots els partits i campionats que es disputen dels diferents esports i categories a Cornellà, així com les activitats a l’espai lliure, gratuïtes i obertes a tota la ciutadania, recollides al programa Vine a fer Esport Salut!
  • Els comerços adscrits a l’entitat Cornellà Compra a Casa. Mitjançant un sistema de geoposicionament en un mapa de la ciutat, l’APP indica on és el comerç buscat, les seves dades de contacte, quina és la seva activitat, les seves promocions i si es pot comprar on-line.
  • El mapa de capacitació, que recull tots els recursos educatius de què disposa la ciutat, reglats i no reglats, i que permet escollir l’itinerari formatiu més adient que faciliti la posterior inserció laboral.

Aquesta aplicació també és pot descarregar des de la pàgina www.cornelladellobregat.eu, tant per a Android com per a iPhone.
 
Nota de premsa amb més informació
www.cornelladellobregat.eu