Més de 125 activitats dinamitzades a la ciutat per fer esport de forma saludable

El programa "Vine a fer Esport Salut!", amplia la seva programació per al trimestre d'abril a juny de 2013. Amb l'arribada del bon temps s'oferiran als veïns i veïnes de Cornellà un total de 125 activitats saludables a parcs i places de la ciutat. Amb el suport d'un monitor, les activitats estan concebudes per poder practicar-les independentment de l'edat,  amb l'objectiu de fomentar hàbits de vida saludable practicant esport de forma moderada. Les activitats tenen diferents intensitats, de manera que tothom pugui participar en un nivell adequat al seu estat físic. A més, totes són gratuïtes i no cal inscripció prèvia.

A la plaça de Sant Ildefons, al Parc de Can Mercader, a diferents circuits urbans o als espais esportius i amb horaris diferents l'oferta és àmplia i variada. Trobareu coreografies al ritme de música llatina, estiraments, relaxacions, rutes saludables pels carrers dels diferents barris o sortides amb bastons per l'entorn natural, entre d'altres disciplines. Només cal anar amb calçat esportiu, roba còmoda, una ampolla d'aigua i una tovallola petita.

Equipaments esportius de qualitat

A més d'aquestes activitats de dinamització, la ciutat compta amb un total de 15 grans equipaments esportius municipals. Un d'ells, el Complex Aquàtic Can Mercader, estrenat el gener, ofereix un ampli ventall de propostes per a totes les edats tant d'activitats d'aigua i natació com d'altres activitats de caràcter esportiu. Aquest equipament es complementa amb tota la programació que es desenvolupa en un altre Centre de referència a la ciutat: el Parc Esportiu Llobregat.

Programa Esport Salut! (abril-maig 2013)