Creu Roja enceta la campanya de Reis: 'Una il·lusió, una joguina, un somriure'

Des de fa més de quinze anys, Creu Roja a Cornellà porta a terme una campanya de recollida de joguines anomenada “Una il·lusió, una joguina, un somriure”. L’objectiu d’aquesta campanya de Reis és aconseguir que tots els nens i nenes de la ciutat, tinguin un regal la nit de Reis.

Per aconseguir-ho, el departament d’Acció Social i Salut Pública de l’Ajuntament de Cornellà elabora un llistat de les famílies que necessiten aquesta ajuda i, per tant, cada joguina recollida és entregada als infants de forma personalitzada. Els regals es reparteixen la mateixa nit de Reis, just després de la Cavalcada Reial.

Els punts de recollida de joguines estan situats a la seu de Creu Roja Cornellà, al carrer Rubió i Ors, 104, i als tres mercats municipals de la ciutat (Sant Ildefons, Marsans i Centre). A més, el proper 29 de desembre, durant tot el matí, el voluntariat de Creu Roja Cornellà estaran recollint joguines al mercat de Sant Ildefons i a la plaça de l’Església.

Es demana que les joguines estiguin en bon estat i que no els hi manqui cap peça. És important que quan els nens i nenes obrin els seus paquets, puguin gaudir d’un veritable regal de Reis. I és que, de fet, la campanya de recollida de joguines és tan màgica com són els Reis Mags d’Orient.

En aquests dies de crisi, moltes famílies pateixen una situació de manca de recursos econòmics o tenen problemes socials que repercuteixen en molts infants que veuen afectat el seu desenvolupament social, cognitiu i afectiu. Aquest any que es commemora el cinquantè aniversari dels Drets dels Infants, si us plau, que cap nen o nena de Cornellà es quedi sense joguina.

En aquest projecte col·laboren amb nosaltres els establiments adherits al “Cornellà, Compra a Casa”, Ràdio Cornellà, la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i d’altres empreses i entitats.