L’Impsol construeix 84 habitatges de promoció pública a Cornellà

L'Institut Metropolità de Promoció de Sòl (IMPSOL) està desenvolupant a Cornellà, amb el suport de l'empresa municipal Procornellà, un total de 84 habitatges lliures de promoció pública en venda amb plaça d'aparcament i traster opcional. La parcel·la està ubicada  a la Carretera d'Esplugues números 246-248. Els habitatges són de diferents tipologies: pisos de 2 i 3 dormitoris, i de tipus "dúplex" a la planta àtic. Són habitatges amb una alta eficiència energètica i excel·lents acabats.

El Consell d'Administració de l'IMPSOL de data 19 de març de 2013 va aprovar les Bases d'Adjudicació dels 84 habitatges, que estableixen una llista prioritària per aquells ciutadans de Cornellà de Llobregat que estiguin empadronats o treballin a Cornellà des de l'1 de gener de 2011, amb unes rendes màximes fixades d'acord amb el Pla de l'habitatge per a poder ser adjudicatari d'un habitatge amb protecció oficial. Els preus també es troben dintre dels preus màxims fixats per als habitatges amb protecció oficial.

L'empresa Procornellà realitzarà els procés d'adjudicació dels habitatges, i en aquest sentit les sol·licituds per a accedir al sorteig es realitzen on-line a través de la pàgina web de PROCORNELLÀ (www.procornella.cat).

Els interessats es poden informar a la caseta que hi ha ubicada a peu d'obra, a la pàgina web i a les oficines de Procornellà. Per participar al sorteig és imprescindible haver fet la sol·licitud. Els preus són a partir de 115.537€ i el període de sol·licituds finalitza el 31 de maig de 2013.

Accés a l'imprés de sol·licitud
Web de l'Impsol
Web de Procornella