Projectes per reiniciar una empresa viable per mantenir els seus llocs de treball

El Centre d'empreses posarà en contacte a emprenedors amb negocis a la venda
Aquest mes de maig té lloc la presentació del Punt d'Atenció Reempresa, que estarà al Centre d'empreses Procornellà. Reempresa és un projecte que té per objectiu facilitar i estructurar la transmissió d'empreses mitjançant una plataforma online, a més d'acompanyament tècnic gratuït; així, es proposa evitar el tancament de negocis econòmicament viables i en conseqüència evitar que es destrueixin llocs de treball.
El Centre d'empreses aprofitarà aquesta plataforma per posar en contacte a empresaris que vulguin vendre la seva empresa, amb emprenedors interessats a adquirir una empresa en funcionament, sense haver de passar per la fase de crear-la i les gestions que això comporta.
Reempresa vol ser un nou model d'emprenedoria, impulsat pel Centri de Reempresa de Catalunya i amb el suport de la Diputació de Barcelona i la patronal Cecot. Aquesta pràctica dóna lloc a nombrosos avantatges i beneficis tant per al teixit empresarial com per a la societat d'una ciutat com Cornellà, comarca o regió on s'implanta. El Centre d'empreses de Procornellà es converteix així en el "agent" a la nostra ciutat que facilita el contacte i la compravenda de negocis viables, i així enfortir i salvaguardar el patrimoni empresarial.

Formació continuada

El Centre d'Empreses de Procornellà ofereix una programació continuada de seminaris i cursos adreçats a petits empresaris o emprenedors de cara a millorar els serveis i prestacions dels seus projectes. Alguns d'ells es realitzen en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, en virtut del conveni signat la passada tardor.

Curs de Màrqueting digital. 16 de maig de 9h a 14h

Seminari "El treballador autònom". 28 de maig de 10h a 14h

Jornada d'iniciació a l'exportació. 30 de maig de 9 a 14h

Curs El comerç exterior en 5 casos pràctics. 17 de juny de 9h a 14h

Seminari sobre Morositat. 28 de juny de 12h a 14h

Informa-te'n al telèfon 93 474 80 42 / cempreses@procornella.cat

 

Web Centre d'Empreses Baix Llobregat