El pregó de dijous donarà el tret de sortida al Corpus 2013

El pregó dijous 30, a càrrec de Creu Roja, en commemoració del seu centenari, marcarà l'inici a un cap de setmana ple de diversió a escenaris com la plaça Catalunya, l'esplanada del Parc Esportiu, el Parc de la Infanta o el Parc de Rosa Sensat seran alguns dels punts neuràlgics. Després del pregó el Correfoc donarà llum i música a l'inici de festa per iniciar una festa pensada per a tots els públics. Tallers, gimcana, mostres de catifes de flos, festivals musicals i de dansa, actuacions esportives, familiars, concursos, concerts i moltes més propostes ompliran la ciutat per poder compartir, gaudir i divertir-se a tots els barris. La ciutat comença a respirar un nou Corpus on la participació al carrer és la protagonista.

Aplicació per a mòbils

La programació del Corpus 2013 es pot consultar íntegrament des de qualsevol lloc i en tot moment gràcies a l'aplicació per a mòbils (iOS / Android), que inclou els horaris i detalls de totes les activitats, així com la seva localització al plànol, i compartir-les a les xarxes socials Twitter i Facebook.

L'aplicació ha estat desenvolupada per Einsmer-Pacto Generacional per al Consorci de Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà.

http://www.cornella.cat/files/contenidos/Cultura/Corpus%202013/QR_APLICACIOCORPUS.jpg

Aquests codis QR permeten obrir l'aplicació web, des de mòbils intel·ligents amb sistema operatiu iOS (Iphone) i amb sistema operatiu Android i descarregar l'aplicació. També s'hi pot accedir a través de les pàgines: http://cornella.europeinyourlife.com/eiyl/ 

http://www.cornelladellobregat.eu 

 

Web del Corpus
Agenda dia a dia
Descarregar el Programa d'activitats