Bon temps, esport i salut a l’aire lliure

 

Arriba el bon temps i continuen a la ciutat les propostes esportives i saludables de Vine a fer Esport Salut! que permet gaudir d'activitats als parcs i places de la ciutat per posar-se en forma.

Les activitats tenen diferents intensitats, de manera que tothom pugui participar en un nivell adequat al seu estat físic independenment de la seva edat. A més, són gratuïtes i un monitor especialitzat supervisa les classes per tal que ningú es lesioni. Les activitats es portaran a terme durant tot el mes de juny.

Trobareu coreografies al ritme de música llatina, estiraments, relaxacions, passejades pels carrers dels diferents barris o sortides amb bastons per l'entorn natural, entre d'altres disciplines. El parc de Can Mercader, el de la Infanta, la plaça de Sant Ildefons i el Parc Esportiu Llobregat són els llocs escollits per realitzar les dinàmiques. Només cal anar amb calçat esportiu, roba còmoda, una ampolla d'aigua i una tovallola petita.

Consulteu els horaris i les activitats a: http://www.cornella.cat/ca/PAFES.asp al Departament d'Esports (plaça dels Enamorats, 4-6. T. 93 377 02 12), al Parc Esportiu Llobregat o al Pilmos (Av. Sant Ildefons, 2. T. 93 471 11 95).