Festa de la bicicleta i propostes d’esport salut! per al cap de setmana

Diumenge, a partir de les 9.00h l'Esport Ciclista Cornellà convida a participar en una jornada lúdica i esportiva: la Festa de la Bicicleta, que començarà al Parc de Can Mercader i que tindrà un recorregut assequible per a tots els membres de la familia.

Així mateix continuen a la ciutat les propostes esportives i saludables de Vine a fer Esport Salut! que permeten gaudir d'activitats als parcs i places de la ciutat per posar-se en forma.

Les activitats tenen diferents intensitats, de manera que tothom pugui participar en un nivell adequat al seu estat físic independenment de la seva edat. A més, són gratuïtes i un monitor especialitzat supervisa les classes per tal que ningú es lesioni. Les activitats es portaran a terme durant tot el mes de juny.

Consulteu els horaris i les activitats a: http://www.cornella.cat/ca/PAFES.asp al Departament d'Esports (plaça dels Enamorats, 4-6. T. 93 377 02 12), al Parc Esportiu Llobregat o al Pilmos (Av. Sant Ildefons, 2. T. 93 471 11 95).

Casals i campaments

D'altra banda, i pensant en el final de curs, diferents entitats de la ciutat han obert les inscripcions per  acasals i campaments d'estiu per als nens i nenes de la ciutat.

Més informació