Segueix la pista i estalvia energia

Durant tot el mes de juliol tots els ciutadans i ciutadanes de Cornellà que tinguin un telèfon intel·ligent poden participar en un joc de pistes sobre energia i entrar en el sorteig de diferents premis. Es podrà trobar el joc a diferents indrets de la ciutat: al Parc Esportiu Llobregat, als mercats municipals Centre i Marsans, al Pavelló Can Carbonell, al Camp de Futbol Almeda i a l'edifici de l'Ajuntament.

Participar és molt senzill. Només cal buscar i escanejar els 10 codis QR. Cadascun d'aquests codis dóna un consell per fer un ús més eficient de l'energia i també una paraula. Les diferents paraules composen una frase que s'haurà d'enviar  per correu electrònic a xarxasost@diba.cat, per entrar a participar en el sorteig. Se sortejaran objectes i jocs sobre energia entre tots els participants de la província de Barcelona i també  concretament entre els participants de Cornellà. Vegeu tota la informació del joc a les instruccions.

Aquesta activitat s'emmarca en la Setmana de l'Energia, que se celebra a tota Europa i a la que a Catalunya s'hi han sumat més de 90 municipis coordinats per la Diputació de Barcelona, realitzant activitats per a promoure un ús més eficient de l'energia.