Els ritmes desenfadats de Delorean i Círculo Rojo, al Parc de Can Mercader

Les Nits d'Estiu estrenen l'escenari del parc de Can Mercader avui divendres amb el concert de Círculo Rojo i Delorean, a partir de les 22h. Círculo Rojo  és un grup barceloní de pop rock que actuarà de teloner i portarà el seu darrer repertori musical. Posteriorment, el grup basc establert a Barcelona, Delorean  mostrarà al públic els temes que els han permès ser una de les bandes més interessants del panorama musical espanyol. Portaran a Cornellà el seu darrer treball "Apar", un àlbum vital i dinàmic que reflecteix la maduresa i evolució de la seva música.

Aquests són dos dels principals plats forts de les Nits d'Estiu'13 que tot just acaben de començar i que ens portaran més d'una trentena de propostes musicals i culturals gratuïtes  per a refrescar i animar les nits de juliol a la ciutat. La propera setmana continuarà la programació amb una nit de cinema a la fresca o els concerts de Maria Rodés i els Doctor Funkestein.

També en aquest marc les Nits Insòmnia apropen els joves a noves propostes d'oci nocturn saludable amb activitats a la Biblioteca i al Museu Palau Mercader.

 

Consulta aquí més informació de les Nits d'Estiu
Descarrega la programació de les Nits d'Estiu
Consulta tota l'agenda del cap de setmana