Gaudim dels parcs… amb civisme

Parcs i zones verdes

Cornellà disposa d'una xarxa de parcs i zones verdes que s'estén per tots els barris de la ciutat. Està capitalitzada pels parcs de Can Mercader, de la Infanta, de Can Corts, de les Aigües i Rosa Sensat. Però especialment, la recuperació empresa en els últims anys en els marges del riu Llobregat ha permès sumar aquesta gran àrea natural com a espai d'oci ciutadà.

Caminar, córrer, anar amb bici, l'observació de flora i fauna, les activitats programades dins del programa Vine a fer Esport Salut, descansar… Gaudir, en definitiva, sense sortir de la ciutat de més de 500.000 metres quadrats d'un entorn natural que cal protegir entre tots. 

“Cornellà pel Civisme”

El manteniment de les zones verdes requereix d'una inversió econòmica per part de l'Ajuntament però també del respecte de tota la ciutadania. Per a conscienciar a la població sobre la necessitat de cuidar l'espai públic, tres parelles d'agents cívics recorren la ciutat, en el marc del programa “Cornellà pel Civisme”. L'objectiu és que els parcs i el riu segueixin sent l'eix de l'activitat ciutadana i de l'oci saludable.