Seguiment a 3.400 persones majors per a evitar els efectes nocius de la calor

L'Ajuntament de Cornellà, conjuntament amb la Fundació per a l'Atenció a Persones Dependents, promouen durant el mes de juliol la campanya “Cop de calor”. La campanya té l'objectiu de combatre els efectes nocius de la calor, atenent i informant a unes 3.400 persones majors de 75 anys que viuen soles o amb una altra persona d'una edat similar, i que no estan en un circuit assistencial social o de salut.

Als recursos de professionals que destina la Fundació se suma de nou aquest any la col·laboració d'un equip de voluntaris i voluntàries del Punt de Voluntariat de Cornellà.

L'atenció a les persones majors es realitza sota els paràmetres dels professionals de Serveis Socials de l'Ajuntament, als quals se'ls notifica de forma immediata qualsevol situació de risc amb la finalitat d'activar els protocols habituals d'intervenció social.

Atenció telefònica i visites a domicili

Entre les accions que es van a dur a terme figura l'atenció telefònica continuada (en dies laborables) de 9 a 15 hores, la programació de visites a domicilis per part d'equips de voluntaris o enviaments d'informació i recomanacions d'interès, entre d’altres. La Fundació posa a disposició el telèfon de contacte 93 375 16 93 per a les persones que precisin més informació sobre la campanya.