Més de 50 cursos i tallers t’esperen als centres cívics de la ciutat

Durant el mes de setembre s’obren les preinscripcions als cursos i tallers que ofereixen aquesta tardor els centres cívics de Cornellà: Gavarra, Sant Ildefons i Parc Esportiu. La major part dels cursos tenen horari de tarda per poder combinar amb l’horari laboral i una periodicitat trimestral. Les inscripcions es fan als mateixos centres.

Sant Ildefons, varietat per a totes les edats

El centre cívic de Sant Ildefons acull tallers com ara els de dibuix o pintura per a totes les edats, que aquest trimestre combinarà la programació de tarda amb un matí. També es podran seguir cursos de tai-xi, sevillanes, fotografía, gimnàstica i relaxació, sardanes, cuina, joieria, balls de saló o dansa del ventre.

La Gavarra, especialistes en art

Al centre cívic de la Gavarra es mantindran cursos amb una gran projecció com ara el d’art a càrrec de Evaristo Benítez, de Risoteràpia i Teatre.

PELL, cursos nous

Per al darrer trimestre de l’any, el Parc Esportiu Llobregat proposa tres nous cursos: iniciació a l’alemany, brigde i claqué. Així mateix, es mantindrà l’oferta en teatre, danses Bollywood, anglès, cuina, tast de vins, massatge, dibuix i molts més.