Tardor de lectura i activitat cultural a la Xarxa de Biblioteques

Com sempre ens esperen els contacontes, les projeccions de pel·lícules, diferents tallers de lectura, exposicions o presentacions de llibres.
A continuació es detallen algunes de les activitats en les quals es podrà participar:

Divendres, 6 de setembre. A la biblioteca de Sant Ildefons. "Jornades Biblioteca i Comunitat Editorial. Entorn i lectura". Jornada de reflexió sobre experiències pedagògiques que acull un centenar de professionals. Organitza: Ajuntament de Cornellà i el Servei Educatiu del Baix Llobregat.

 Biblioteca Central:

Del 9 al 20 de setembre. A la sala Raimon Llort, "Exposició festes Gavarra", imatges amb espectacles i activitats de les festes d'aquest barri.

16 de setembre a les 19 h. Presentació i reflexions sobre el llibre "A favor d'Espanya i del catalanisme", a càrrec de l'historiador Joaquim Coll.

23 de setembre, a les 16:30 h. A la sala Raimon Llort. Sessió de tarda: "La Colmena" (clàssic del cinema espanyol).

27 de setembre, a les 19 h. Conte en anglès. A càrrec de Kidsandus.

Del 23 de setembre al 5 d'octubre.

Període d'inscripció (de forma presencial a la segona planta de la biblioteca) al curs "Cerca de feina per internet", que es farà tots els dimarts i dijous del mes d'octubre de 18 a 20 h.

Biblioteca Marta Mata

Del 2 al 29 de setembre. Exposició fotografia: "Llums i Rock", de Lucas Gómez. Organitza: Departament de Cultura. Sala Titán (planta soterrani).

Dijous, 26 de setembre, a les 18 h. Acció Cinema: projecció film "Holy Motors" de Léos Carax. Sala Titán (planta soterrani).

Divendres 20 de setembre, a les 18 h. Conte de nadons a càrrec d'Elisabeth Ulibarri. Aula-taller (sala infantil). Inscripcions a partir de divendres 20 de setembre.

Biblioteca Sant Ildefons

De l'1 al 20 de setembre. Exposició 'Les petjades del cinema', amb la col·laboració del CaixaForum.