Comença el curs escolar a la ciutat amb una àmplia oferta educativa per a totes les edats

Els 16 centres educatius públics i cinc concertats de la ciutat ja s'han posat en marxa per acollir un curs on es donarà resposta acadèmica als nens i joves de la ciutat entre els 3 i els 18 anys. En total, més de 12.000 escolars, dels quals més del 60% cursaran estudis d’infantil i primària, un 25% ho faran a secundària (ESO) i prop del 15% estudiaran batxillerat o cicles formatius. D’altra banda, les 8 escoles bressol municipals comencen el curs amb 641 places.

Aquesta oferta educativa es completa amb les activitats del programa Educar per Créixer, que busca donar suport a les famílies de Cornellà a l'hora de cercar reforços a l'ensenyament reglat dels seus fills i filles.

Oferta per a la Gent Gran

A més, durant aquest mes està obert el període de inscripció per a la Universitat de la Gent Gran de Cornellà i la UNED, que tenen la seva seu al Centre Cultural Joan N.García-Nieto.

La Universitat de la Gent Gran de Cornellà és un projecte educatiu impulsat per la seu de la UNED a la ciutat que vol posar a l'abast dels ciutadans i ciutadanes de més de 50 anys programes formatius, amb diferents formats i objectius. L'oferta de la Universitat de la Gent Gran de Cornellà és un programa anomenat "Continuar Aprenent", que s'estructura en mòduls trimestrals, amb un total de 18 assignatures i 6 tallers pràctics.

Entre les assignatures que s'ofereixen destaquen  anglès, història de l'art, biologia, geografia, història, informàtica, taller d'escriptura, economia i coaching, entre d'altres. Les classes són presencials, començaran a l'octubre i es fan al Centre Cultural Joan N. García-Nieto.

Així mateix, la UNED de Cornellà posa a disposició dels ciutadans els seus cursos habituals.

Universitat de la Gent Gran/UNED

Centre Cultural García-Nieto

Tel. 93 376 70 11, de 16.30 a 20.30h, dilluns, dimarts i dijous.

Més informació