Cinefòrum i taules petitòries i informatives per l’Alzheimer

Cornellà acull diversos actes de conscienciació i informació sobre l’Alzheimer, emmarcats en el dia mundial d’aquesta malaltia, que va tenir lloc el passat 21 de setembre. A la desfilada solidària “La memòria està de moda” i diverses iniciatives de sensibilització desenvolupades per l'Associació de Familiars d'Alzheimer, s’afegeixen: 

. Dimecres  16 d’octubre a les 18.00 h, cinefòrum amb la pel·lícula: “La dama de hierro”. Un relat biogràfic sobre la història de Margaret Thatcher, una dona d’origen humil que va ser capaç d’enderrocar totes les barreres que representaven el sexe i la classe social per esdevenir una dirigent política poderosa en un món dominat pels homes i que va patir la malaltia en els seus darrers anys. La recaptació de les entrades va a benefici de l’Associació de Familiars d’Alzheimer. Amb Antonia González, coordinadora dels Centres Alois. Al centre Splau, en els cinemes Full HD. 

. Diumenge 20 d’octubre, taula petitòria i informativa amb voluntaris de l'AFA Baix Llobregat. Al camp de l’Espanyol, on es jugarà el partit entre l’Espanyol i l’Atlético de Madrid. 

Associació de Familiars d'Alzheimer del Baix Llobregat