Presentació del Cornellà Valors, una iniciativa del Consell de Ciutat per a millorar la vida municipal

El 7 de novembre, a les 19.30 h, es presenta al Citilab el Cornellà Valors, una iniciativa desenvolupada per un grup de persones del Consell de Ciutat, amb l’objectiu de constituir-se com a fòrum de diàleg i debat, que pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de recuperar, mantenir i transmetre a generacions posteriors uns principis que ens haurien de fer millorar a nivell personal i comunitari.

El Cornellà Valors pretén ser un espai de reflexió i col·loqui en el camp de les idees i de les persones, dels seus pensaments i les seves actituds. El projecte recull un programa d’activitats, conferències, debats, relats... per reflexionar sobre els valors i divulgar-los, per tal de generar una coincidència social que ens ajudi a fomentar la convivència i la cohesió social.  

L'acte comptarà amb la presència del professor Francesc Torralba, que oferirà la conferència  "Una ciutat amb valors". Francesc Torralba és professor de la Universitat Ramon Llull de Barcelona i imparteix cursos i seminaris en moltes altres universitats d’Espanya i de Sud-Amèrica. Ensenya Història de la Filosofia contemporània i Antropologia filosòfica. A més, alterna la docència amb l'escriptura. Ha publicat més de 70 llibres. Més informació, al seu bloc