Cap de setmana de caricatures, tallers infantils i exposicions amb la Mostra del Còmic

La Mostra del Còmic segueix inundant la ciutat de vinyetes i historietes que ens transporten a móns màgics a través d’exposicions i diverses activitats. El matí del 16 de novembre, dins de la programació de còmics als comerços i carrers, tindrà lloc el taller “Fes la teva tira còmica amb el Cornelic, i converteix-la en un punt de llibre!” a l’Abacus de Cornellà.  El mateix dissabte, alumnes de l’Escola Joso Centre de Còmic i Arts visuals passaran el matí fent caricatures al Mercat de Sant Ildefons. Si et vols emportar la teva, a un mòdic preu, passa’t pel mercat i gaudeix de l’espectacle. 

A més, segueixen les diferents exposicions arreu la ciutat, com la del Castell, el Museu Palau Mercader, el CRAJ,  l’Espai d’Art Moritz i les biblioteques. Consulta AQUÍ tota la programació de la Mostra. 

Uneix-te a les activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Cornellà s’uneix a la celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, que aquest any té lloc entre els dies 16 i 24 de novembre. L’acte central és el dissabte 16 de novembre, amb la celebració del Dia de la Reutilització, a la plaça Catalunya. Es podrà participar en el XX Mercat d’intercanvi i de segona mà de Cornellà (inscripcions: info@lafraguaweb.org), on es faran tallers de reparació i transformació d’objectes, activitats infantils sobre residus i hi haurà botigues de segona mà. A més, hi haurà un punt de recollida d’aliments per a la Botiga Solidària, el taller "Cuidem les bicicletes i fem petites reparacions" i un altre de "Puntades a mà a l'abast de tothom".

Durant la setmana vinent, tindran lloc altres activitats com ara una visita a l’ecoparc d’Hostalets de Pierola (20 de novembre) o el lliurament de compostadors per a gestionar la matèria orgànica.

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia, que es pot fer a través del 93 475 87 18 o per correu electrònic a eflores@aj-cornella.cat.