Premis als millors escriptors del Concurs de Relats de la Gent Gran

Dora Serra i Espada, de Barcelona, ha estat la guanyadora del XV Concurs de Relats Breus escrits per la Gent Gran, convocat per l’Ajuntament de Cornellà, amb la seva obra "Peó, dama, rei”. Remei Romanos Mandriles, de Barcelona, ha obtingut el segon premi amb l'obra "L’elegia del tuareg" i el tercer lloc ha estat per a “La matanza de Melitón”, de Gonçal Évole Hurtado, de Cornellà. 

En total, a aquesta edició s'han presentat 64 relats de 48 autors, on la gran qualitat narrativa ha portat al jurat a atorgar cinc mencions més que se sumen als tres guanyadors.

De tots els participants, cinc són autors de Cornellà, tretze de Barcelona, i la resta, de la comarca, d’altres parts de Catalunya i en destaquen un de Mallorca, un de València i un altre de Castelló.  

El concurs de relats per a persones grans és una iniciativa consolidada a la ciutat que té com a objectiu oferir a la població major de 65 anys l'oportunitat de donar a conèixer la seva capacitat creativa i oferir-los un marc de referència, expressió i reconeixement.

Amb els relats guanyadors, s’editarà un llibre recopilatori, com el que es va presentar el passat mes d’octubre amb les obres premiades de l’edició anterior.