L'encesa dels llums al carrer anuncia l'inici de la campanya de Nadal del comerç local

Consorci de Comerç

El dijous 5 de desembre s'encén la il·luminació especial, que tradicionalment indica l'inici de la campanya de Nadal. Els comerciants de Cornellà porten setmanes treballant perquè tothom trobi el que busca en el comerç local. Cada any s'impliquen en la col·locació de la il·luminació nadalenca dels carrers, amb llums de baix consum. A més, participen en activitats com el cant de nadales als mercats municipals, que amplien alguns dies el seu horari d'obertura, la recollida de cartes per als Reis Mags, o la donació de caramels per a la cavalcada de la Nit de Reis.

II Nit de Compres

El divendres 13 de desembre Cornellà celebrarà la II Nit de Compres, una iniciativa promoguda per l'entitat “Cornellà Compra a Casa”, junt amb el Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà. És un esdeveniment obert a tot el públic on el sector aposta per oferir experiències de compra unides a l'oci, la restauració, els descomptes i altres activitats per gaudir de les compres des d'un ambient distès i festiu.

Més de 60 establiments, entre comerços i parades del mercat Centre romandran oberts des de les 20 h fins a la 01 h, a la plaça Lluís Companys i els carrers adjacents, oferint vendes especials, descomptes, presentacions de productes, degustacions, música en viu, tastos, etc. En aquesta nova edició de la Nit de Compres, que marca l'inici de la campanya de Nadal, s'ha doblat el nombre de carpes respecte a l'any passat, i s'espera superar la xifra d'assistents i reactivar el sector del comerç que realitza un esforç col·lectiu per fomentar les compres amb aquesta iniciativa.

Tota la informació dels establiments participants, els productes rebaixats, el preu final i promocions es pot consultar a la web: www.cornelladellobregat.eu.

L'1% de les vendes es destinarà a la Botiga Solidària

Aquest any, els comerciants participants en la Nit de Compres han decidit que donaran el 1% del total de les vendes realitzades a la Botiga Solidària de Cornellà, amb l'objectiu de solidaritzar-se amb les famílias necessitades de la ciutat. Una ajuda que ja s'ofereix des de fa temps amb la donació de productes frescos a través de diferents comerços i dels mercats municipals. A més d'això, els establiments participants mantindran les promocions ofertes en la Nit de Compris durant el dissabte, 14 de desembre, fins a esgotar les existències promocionals.

Horaris especials dels mercats municipals

Durant el mes de desembre, els tres mercats municipals amplien el seu horari d'obertura durant alguns dies, coincidint amb les festes:

Mercat Centre
6 de desembre ___ De 8 a 14 h
23 de desembre   De 8 a 20 h
24 de desembre   De 8 a 16 h
30 de desembre   De 8 a 20 h
31 de desembre   De 8 a 15 h
     
Mercat Marsans
5 de desembre   De 8 a 20 h
6 de desembre   De 8 a 14 h
23 de desembre   De 8 a 20 h
24 de desembre   De 8 a 14 h
30 de desembre   De 8 a 14 h
31 de desembre   De 8 a 14 h
     
Mercat de Sant Ildefons
5 de desembre   De 7.30 a 15 h
6 de desembre   De 7.30 a 15 h
23 de desembre   De 7.30 a 20 h
24 de desembre   De 7.30 a 16 h