Cornellà es prepara per a rebre el Nadal amb la Nit de Compres i la Fira de Santa Llúcia

El Nadal ja està molt prop i Cornellà es prepara per a rebre’l amb la col·laboració imprescindible dels comerciants i les entitats de la ciutat. Per segon any consecutiu, la ciutat acull dues cites que omplen la ciutat de dinamisme i vitalitat, la Nit de Compres i la Fira de Santa Llúcia.

El divendres 13 de desembre Cornellà celebrarà la II Nit de Compres, una iniciativa promoguda per l'entitat “Cornellà Compra a Casa”, junt amb el Consorci per a la Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà. És un esdeveniment on el sector aposta per oferir experiències de compra unides a l'oci, la restauració, els descomptes i altres activitats per gaudir de les compres des d'un ambient distès i festiu.

Més de 60 establiments, entre comerços i parades del mercat Centre romandran oberts des de les 20 h fins a la 01 h, a la plaça Lluís Companys i els carrers adjacents, oferint vendes especials, descomptes, presentacions de productes, degustacions, música en viu, tastos, etc. En aquesta nova edició de la Nit de Compres, que marca l'inici de la campanya de Nadal, s'ha doblat el nombre de carpes respecte a l'any passat, i s'espera superar la xifra d'assistents i reactivar el sector del comerç que realitza un esforç col·lectiu per fomentar les compres amb aquesta iniciativa.

Tota la informació dels establiments participants, els productes rebaixats, el preu final i promocions es pot consultar a www.cornelladellobregat.eu.

L'1% de les vendes es destinarà a la Botiga Solidària

Aquest any, els comerciants participants en la Nit de Compres han decidit que donaran el 1% del total de les vendes realitzades a la Botiga Solidària de Cornellà, amb l'objectiu de solidaritzar-se amb les famílias necessitades de la ciutat. Una ajuda que ja s'ofereix des de fa temps amb la donació de productes frescos a través de diferents comerços i dels mercats municipals. A més, els establiments participants mantindran les promocions ofertes en la Nit de Compris durant el dissabte, 14 de desembre, fins a esgotar les existències promocionals.

II Fira de Santa Llúcia

Després de l’èxit de l’any passat, Cornellà tindrà la II Fira de Santa Llúcia a iniciativa de l’Associació de Pintors de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de moltes persones i entitats. Serà el dia 15 de desembre, entre les 11 i les 21 h, al voltant de la plaça de l’Església, la dels Enamorats i la Rambla. S’hi instal·laran prop de 85 carpes, que acolliran artesans i comerços locals, set de les quals estaran vinculades a projectes de solidaritat.

Els visitants podran adquirir productes artesanals de tota mena, i per a tots els gustos: orfebreria, objectes de regal, restauració, alimentació, productes nadalencs, plantes, joguines i molt més. Tampoc no hi faltaran comerços de la ciutat i les degustacions gastronòmiques de la mà de restaurants, artesans del pa i pastissers locals. La Fira estarà amenitzada amb diverses activitats musicals, tallers infantils i espectacles.