La Fira de Santa Llúcia i els pessebres acosten el Nadal a la ciutat

Departament d'Acció Comunitària

Després de l’èxit de l’any passat, Cornellà tindrà la II Fira de Santa Llúcia a iniciativa del Grup de Pintors de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de moltes persones i entitats. Serà el dia 15 de desembre, entre les 11 i les 21 h, al voltant de la plaça de l’Església, la dels Enamorats i la Rambla. S’hi instal·laran prop de 85 carpes, que acolliran artesans i comerços locals, set de les quals estaran vinculades a projectes de solidaritat.

Els visitants podran adquirir productes artesanals de tota mena, i per a tots els gustos: orfebreria, objectes de regal, restauració, alimentació, productes nadalencs, plantes, joguines i molt més. Tampoc no hi faltaran comerços de la ciutat i les degustacions gastronòmiques de la mà de restaurants, artesans del pa i pastissers locals. La Fira estarà amenitzada amb diverses activitats musicals, tallers infantils i espectacles.

Aquesta fira se suma a les nombroses activitats que organitzen les entitats de la ciutat amb motiu de les festes de Nadal. Per exemple, els pessebres que s'instal·len a l'església de Sant Miquel (a càrrec de la Hermandad del Rocío), o a la plaça de l'Església, des d'aquest diumenge. També el diumenge se celebre una festa solidària amb recollida d'aliments a la plaça d'Almeda la Vella i una ballada de sardanes a la plaça de l'Església, a les 12 hores, on es recolliran donatius i aportacions en benefici de la marató de TV3, organitzada pels Amics de la Sardana.

Consulta a l'agenda les properes activitats de Nadal
Descarrega el pdf amb les Activitats de Nadal i Reis 2013/2014