Nou Mercat d'intercanvi a la Plaça de l'Església el dissabte 28 de març

La tercera edició del Mercat d'intercanvi ja és aquí. Es tracta d'una iniciativa que ha tingut una gran acceptació entre la població. Per aquest motiu s'ha previst consolidar-lo celebrant quatre mercats anuals, a la Plaça de l'Església com a ubicació.

Amb aquest objectiu el primer d'aquest any tindrà lloc el proper 28 de març de 10.00 a 14.00 hores. Una de les novetats que s'incorporaran aquesta vegada serà que a més de poder intercanviar objectes, també es podran intercanviar serveis.

Al mercat també hi haurà animacions i tallers per als més petits, a més de noves propostes relacionades amb el medi ambient. Així en el proper mercat es podrà veure una demostració de funcionament de les cuines solars i la seva eficiència. Per poder constatar-ho es farà una demostració amb xocolata desfeta, que forma part del projecte ‘Catalunya cuina amb el Sol',dissenyat per la Fundació Terra.

Recordar que el mercat d'intercanvi vol ser un espai cívic i obert a tothom, on es tracta d'intercanviar objectes en bon estat, que tenim per casa o tenim pensant llençar i poden ser útils per a altres persones.

Hi ha dues formes de participar: o bé reservant taules que l'Ajuntament posa a disposició dels participants de forma gratuïta o visitant el mercat i portant els objectes que ja no es fan servir. Les properes cites del Mercat d'Intercanvi seran el juny, el setembre i el novembre.

Per reservar taules:

Per mail: info@lafraguaweb.org. Per telèfon: 93 517 12 52 o al 647 50 36 41
Al local social de la Fragua: (c/ Vistalegre 40)
Als centres cívics de Sant Ildefons i de Fontsanta.
També es poden reservar taules al Centre de Recursos Juvenils (c/ Mossèn Andreu, 17).