La Fira Infantil de Nadal, un món de fantasia obert fins al 31 de desembre

Després de tres dies dedicats a les escoles, aquest dissabte obre el gran saló de les festes de Nadal a Cornellà: la Fira Infantil, que arriba a la 21a edició. És una de les fires infantils nadalenques més veteranes i una de les quals s'anticipen més en el temps inaugurant-la abans del Nadal.

8.300 metres quadrats per a la il·lusió i la diversió amb esports, castells inflables, manualitats, actuacions en viu, tallers, demostracions... tot en un mateix recinte a la disposició dels nens i nenes amb edats compreses entre els 2 i els 12 anys.

Entre les novetats, nous jocs com el Toc-Toc fet amb portes reciclades, noves disciplines esportives com el pádel o el minigolf o nous tallers de manualitats com el qual ofereix valors educatius versus el coneixement del mitjà natural, entre moltes altres propostes. Vint-i-un anys d'experiència combinant els valors educatius, culturals, socials i mediambientals al seu torn amb l'esbarjo i la diversió. La Fira Infantil de Nadal obrirà tots els dies de 11h a 20h a excepció dels dies 24 i 31 que tancarà a les 18h. Els dies 25 i 26, romandrà tancada.

Preus:
Unitat familiar amb un menor entre 2 i 12 anys  7€
Unitat familiar amb dos menors entre 2 i 12 anys  12€
Unitat familiar amb tres menors entre 2 i 12 anys  15€

Fira de Cornellà és al c.Tirso de Molina, s/núm. Com arribar-hi.

Fira de Cornellà
Plànol informatiu