Nadal al Museu Agbar amb un concert especial i una activitat familiar

El Museu Agbar de les Aigües de Cornellà també s'afegeix a les celebracions nadalenques amb dues activitats ben especials: un concert de piano i una activitat durant totes les festes adreçada especialment a infants entre 4 i 11 anys.

El diumenge 22 de desembre, el dipòsit del Museu Agbar de les Aigües es vesteix de gala per acollir el concert de Nadal, amb la participació de la pianista Soo Jung Ann, la guanyadora del Premi Internacional Maria Canals, a partir de les 19.30 hores.

Per aquest motiu, el museu estarà excepcionalment obert des de les 17 hores. L'entrada serà lliure, tant per al museu com per al concert. És una activitat gratuïta i per a tots els públics, que ofereix la Fundació Agbar. Les entrades es podran retirar durant el matí i a partir de les 17 hores a la recepció del Museu.

Dóna vida al riu. Vine a muntar el pessebre del Museu!

Del 21 de desembre al 5 de gener, el Museu també organitza tradicionalment un taller de Nadal.
Aquest any el Museu vol tornar a fer un pessebre molt especial, per donar vida al riu i posar en valor la importància de l'aigua en una activitat tan emblemàtica per aquestes dates nadalenques. Els participants poden veure dia a dia com s’omple de vida el pessebre al Facebook del Museu.

L'activitat és gratuïta, adreçada especialment a infants de 4 a 11 anys. Horari: Matins de 10 a 14h (darrer accés a les 12.30h) i tardes de 16 a 18h (darrer accés a les 16.30h). Dura entre 90 minuts i dues hores.

Calendari: Del 21 de desembre al 5 de gener, excepte els dilluns, el 25 de desembre i l'1 de gener (diumenges i el 24 i 31 de desembre obert només al matí). Capacitat limitada. No es fan reserves.

Museu Agbar de les Aigües