Concerts especials i pessebres protagonitzen les festes nadalenques

Quan tan sols estem a uns dies de les festes més celebrades de l’any, la nostra ciutat ja viu en l’ebullició dels llums i ornaments nadalencs, els carrers estan impregnats de màgia i color i en molts racons, les nadales ens anuncien que les festes més màgiques de l’any són aquí. I com sempre, tindrem un ampli ventall de propostes per a gaudir.

Aquest cap de setmana, entre d'altres activitats, tenen lloc el concert de Nadal de la coral Nova (dissabte, 18.30 hores, al Castell) o el tradicional Encuentro de Coros Navideños "Memorial Francisco Guzmán" (dissabte, 21.00 hores, Auditori), mentre que les corals Hijos de Almáchar i Zetzània faran diverses actuacions durant el matí de dissabte als tres mercats municipals. També s'inaugura el pessebre dels Amics de la Sardana de Cornellà (dissabte, 19.00 h, al seu local social) i el grup Catalònia Teatre presenta l'obra "L'Hostal de la Glòria" (dissabte, 19.00 h, Orfeó).

Visites a la Torre de la Miranda

I ja preparant l'arribada dels Reis d'Orient, el laboratori del Mag Maginet a la Torre de la Miranda es pot visitar els dies 22 i 23, i del 27 al 30 de desembre, cada tarda de 17 a 20 hores.

Consulta l'agenda completa d'activitats de Nadal i Reis >>

Consulta les activitats d'avui