Oberta la preinscripció del Tecnohivern al Citilab

Amb l’arribada del Nadal Citilab obre una nova convocatòria del Tecnohivern, que consisteix en un matí farcit d’activitats on els participants s’endinsen en les noves tecnologies i la realització televisiva, amb l’objectiu de fomentar la creativitat i la innovació.

Enguany es treballarà el concepte de ciutats intel·ligents (smart cities) fent ús de sensors per mesurar les condicions de les ciutats i programant accions per tal de fomentar l’estalvi d’energia. A més, es veurà com és possible crear una aplicació que permet realitzar aquestes mesures i accions des d’un dispositiu mòbil o una tablet. Finalment, el participants podran explicar les seves propostes sobre les smart cities al plató de televisió del Citilab.

Grups, preus i horaris

El Tecnohivern està obert a famílies, particulars, casals i esplais. El grup mínim per realitzar l’activitat és de 10 participants i el màxim és de 16. El preu és de 6€ per participant, tant pels nens com pels adults acompanyants.

L’edat recomanada és a partir dels 8 anys. Els més petits poden participar però acompanyats d’altres adults. Els tallers es poden fer en família i no hi ha límit d’edat. Per poder publicar els vídeos a Internet cal portar una autorització que facilita Citilab. El Tecnohivern tindrà lloc el 30 i 31 de desembre de 2013 i el 2 i 3 de gener de 2014 i l’horari és de 10:00 a 13:00h.

Per formalitzar les inscripcions podeu enviar un correu electrònic a inscripcio@citilab.eu o trucant, a partir del 30 de desembre, al telèfon 93 551 06 60.


  Més informació:
Programa complet
Blog
Scratch for Arduino