Presentació a les entitats de la nova APP de seguretat ciutadana

Guàrdia Urbana

L’Ajuntament de Cornellà ha posat en marxa una aplicació mòbil gratuïta de seguretat, pionera a Catalunya i Espanya, que permet una comunicació immediata i més àgil entre la ciutadania i els cossos de seguretat, i ofereix als usuaris informació de resposta ràpida per a actuar en casos d’emergència.

Aquest dimecres, 15 de gener, es presentarà la nova APP a les entitats de la ciutat, en un acte que se celebrarà al Centre Cultural Joan N. García-Nieto, a partir de les 20.00 h, a càrrec de José Antonio Gallego, conseller delegat d'Einsmer-Pacto Generacional, empresa que ha desenvolupat l'aplicació.

L'aplicació neix de la voluntat del Consistori per seguir treballant en la millora de la seguretat ciutadana a Cornellà, una de les prioritats del govern municipal que queda reflectida al pressupost municipal de 2014, amb el manteniment de la dotació pressupostària destinada a les polítiques de prevenció i atenció directa als barris. Ha estat desenvolupada en col·laboració amb els principals cossos de seguretat de l’estat: Guàrdia urbana, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional i Guàrdia Civil de Cornellà. Aquesta és la primera vegada que es desenvolupa un aplicatiu en l’àmbit de la seguretat que compta amb la implicació dels diferents cossos, i que està connectada amb ells.

L’aplicació per a telèfons intel·ligents es titula “Seguretat ciutadana” i es pot descarregar gratuïtament de Play Store (Android) i AppStore(Iphone), o mitjançant aquest QR.