Més activitats de lectura per a totes les edats

Xarxa de Biblioteques de Cornellà

En una setmana marcada per moltes activitats vinculades a la lectura, amb tres presentacions de llibres, també hi ha espai per a les activitats familiars. Dimecres a la tarda la Biblioteca Marta Mata té la seva tradicional cita amb els contes, aquest cas, "Contes de qualsevol part del món", a càrrec d'Anna Casals i adreçat a infants a partir de 3 anys (Sala-taller d'infants, 18 h.).

D'altra banda, els més grans també poden participar en el nou Club de Lectura de la Biblioteca Central per a 2014. El tema és "L’actualitat a través dels llibres", i en la primera sessió es comentarà la novel·la Un món feliç, de l’escriptor Aldous Huxley, conduïda per l’escriptora local, Empar Fernàndez (Sala Raimon Llort, 19 h.).

Cal recordar que el 24 de gener, al Castell, la poetessa i escriptora Yolanda de las Heras presenta el seu llibre “Reflejos de mi esencia”, acompanyada per Alejandro Ahumada, president del Círculo Artístico Literario El Semillero Azul (19 h.). També dins l'àmbit literari, continuen obertes les inscripcions al concurs de microrelats sobre civisme que promou la plataforma Cornellà Valors.

Agenda activitats culturals
Xarxa de Biblioteques de Cornellà
Més informació sobre el concurs de microrelats