Un pressupost per mantenir la ciutat i la dignitat de les persones

Departament d'Espai Públic

Mantenir l'espai públic

El 25% del pressupost es destina al manteniment de la ciutat i els seus equipaments. Neteja, recollida d'escombraries, parcs i jardins, mobiliari urbà, clavegueram… a més, amb el projecte A prop teu es compta amb la complicitat ciutadana per a conservar l'entorn.

   
Presentació web dels pressupostos per a 2014      
       

Més de 18 milions d'euros per protegir els equipaments i l'espai públic de la ciutat

Els pressupostos municipals de 2014 destinen 18.555.197 euros a les polítiques d'espai públic amb l'objectiu de mantenir i conservar la ciutat i els seus equipaments, una de les prioritats de l'Ajuntament, com reflecteixen els comptes dels últims anys.

Aquesta inversió, similar a la de 2013, contempla, entre altres partides, la neteja viària, la recollida d'escombraries, la renovació i reparació del mobiliari urbà, l'enllumenat públic, la inspecció i el manteniment del clavegueram, la conservació dels parcs i jardins així com la realització de millores en centres educatius, esportius i altres edificis públics.

El principal objectiu d'aquestes actuacions és evitar la degradació dels béns i serveis dels quals actualment pot gaudir la ciutadania i que s'han anat consolidant en els últims anys. La crisi i les retallades d'altres administracions els amenacen, per la qual cosa l'Ajuntament ha aprovat per aquest any uns pressupostos responsables i rigorosos, que només compten amb els recursos propis, i que el seu leitmotiv és el blindatge del sistema de benestar.

Més informació al Cornellà Informa de gener