Obertes les inscripcions per participar a la Rua de Carnestoltes 2014 fins al 21 de febrer

Departament de Cultura

Comencen els preparatius per la Rua de Carnestoltes 2014 que tindrà lloc el dissabte 1 de març. Les inscripcions seran obertes entre el 3 i el 21 de febrer. Les bases són força senzilles: cal ser un grup mínim de 10 persones, anar disfressat, portar molta marxa i moltes ganes de divertir-se. Les categories dels premis són: Millor carrossa, millor coreografia, millor disfressa, millor animació (música) i a la temàtica més actual. El jurat valorarà l’originalitat del tema, els guarniments, la complicitat i la capacitat d’animació de cada grup.

Canvis en la normativa i les inscripcions

Aquest any cal presentar el full d'inscripció al Registre General de l'Ajuntament de Cornellà de Llobregat (Pl. de l'Església 1, Oficina d’Atenció al Ciutadà, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h. i de 16.30 a 19.30 h.). La normativa també ha canviat, i en cert casos caldrà acompanyar la sol·licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient consultar atentament aquest document o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura.

El Carnestoltes començarà l'1 de març a les 18:00h, al c/Bonestar (alçada de Plaça Catalunya). Les comparses recorreran Avinguda de Sant Ildefons, Avinguda República Argentina, carrer Mossèn Andreu fins a la plaça Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis.

Més informació del Carnestoltes
Descarrega el full d'inscripció