La ciutat commemora el Dia d'Andalusia

Departament de Cultura

L'ofrena floral que es realitzarà el diumenge 2 de març, a les 12.00 hores davant el bust de Blas Infante, reunirà un any més les principals institucions i entitats de la ciutat, amb la celebració del Dia d'Andalusia. Durant aquests dies es pot gaudir de diferents activitats culturals a la ciutat amb motiu d'aquesta commemoració.

El Centro Andaluz Blas Infant del Baix Llobregat organitza la XXIV Semana Cultural Andaluza. L'1 de març se celebra un sopar de gala al Restaurant Florida, i el 2 de març la plaça Blas Infante acollirà a partir de les 11.00 hores un festival de balls amb els quadres de l'entitat, previ a l'ofrena floral, per finalitzar amb els cants dels Himnes d'Andalusia i Catalunya.

D'altra banda, la Peña Los Aficionaos organitza el 28 de febrer a partir de les 22.00 hores una vetllada flamenca amb Juan José de Rute, Ángeles Nieto, Ángeles Camacho i David Coronel al cante, i Juan Antonio Ruiz a la guitarra.

Així mateix, la Coordinadora de Entidades Flamencas y Andaluzas de Cornellà organitza un festival de 'cante y baile' a l'Escola Sant Ildefons, el 2 de març a partir de les 16.00 hores. Hi actuen Niño de Peñaflor, Javier Leyto "Niño de Molina" al cante; Paco Hurtado y Miguel Angel Pozo a la guitarra; i al ball, les entitats Asociación Hijos de Almachar, C.Cultural Blas Infante, Peña Los Aficionaos, El Arte del Flamenco, Asociación Casa de Paradas.

XXIV Semana Cultural Andaluza
Programa Día de Andalucía