S'obren les inscripcions per a les activitats de la Festa del Riu del 22 de març

Departament de Medi Ambient

El proper 22 de març, amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, Cornellà viurà una jornada festiva i cívica a l’entorn del riu Llobregat, recuperat en els darrers anys per ser un espai natural, lúdic i esportiu per a la ciutadania. La festa vol ser un esdeveniment per a apropar i conviure, per a promoure la sensibilització per la protecció de la biodiversitat del riu i per a reivindicar la millora de la qualitat ambiental com a font de vida.

Inscripcions del 3 al 14 de març, per a la pedalada, la caminada i la gymkana, al telèfon 93 475 87 18 o al correu eflores@aj-cornella.cat

El punt d’inici de les activitats i d’informació estarà a la passarel·la del riu, al carrer Verge de Montserrat, s/n Totes les activitats són gratuïtes excepte el Train Running que tindrà un cost de 5 euros, els quals revertiran en part, a la Botiga Solidària. Les inscripcions pel Train Running es faran al Club Delfos i la botiga J’Arribu. NOTA: Si plou, l’activitat es realitzarà el diumenge 30 de març. Hi haurà botifarrada per a tots els participants.