Preinscripcions als centres educatius públics, de l'11 al 21 de març

Departament d'Educació

Les preinscripcions per al segon cicle d'educació infantil, educació primària i ESO del curs 2014-2015 s'obren entre l'11 i el 21 de març; la matrícula dels mateixos està prevista per als dies compresos entre el 10 i el 13 de juny.

Es mantenen els mateixos criteris generals i complementaris d'admissió d'alumnes i els barems que es van aplicar el darrer curs. Cornellà és zona única de matriculació, per la qual cosa les famílies de la ciutat poden escollir qualsevol centre del municipi. L'1 d'abril es faran públiques als centres les llistes de sol·licitud amb les puntuacions provisionals i es podran presentar reclamacions fins al dia 4.

En el cas dels ensenyaments postobligatoris (Batxillerat, cicles formatius de grau mitjà de formació professional i d'arts plàstiques i de disseny) la fase de presentació de sol·licituds serà del 13 al 23 de maig; i pel que fa als cicles formatius de grau superior, del 27 de maig al 6 de juny. Les dates de preinscripció per a les vuit escoles bressol municipals i l'Escola Municipal de Música Roser Cabanas es faran públiques properament. Trobareu més detalls al següent enllaç:

www.gencat.cat: Preinscripció 2014-2015
Centres educatius de Cornellà (webs, adreces i telèfons)

Més informació: