Una mirada històrica a les presons del franquisme, entre les exposicions que podem veure a la ciutat

Departament de Patrimoni Cultural

Entre les exposicions que es poden visitar durant aquesta setmana a Cornellà de Llobregat destaca la programada al Museu Palau Mercader, fins el 18 de maig, "Les preses de Franco", que a més està vinculada als actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. La mostra és un recull de fotografies, documents i testimonis orals de dones empresonades durant les primeres dècades de la dictadura franquista. Es pot visitar tots els diumenges i festius de 10 a 14 hores.

Fotos de la Festa del Trenet i història del grup Zetzània

Així mateix, La Fragua (c. Vistalegre, 40) acull l'exposició fotogràfica del Concurs Instagram "Festa del Trenet 2013", organitzada per @cornella20 i @laNegreta. Recull vint de les fotografies que es van realitzar, guanyadora i finalistes incloses, durant durant el #ConcursFDT2013 organitzat el passat dia 20 octubre. L'exposició es pot visitar fins el 6 d'abril.

Finalment, el Grup Vocal Zetzània celebra aquest diumenge el concert especial amb motiu del seu 20è aniversari (19 hores, Auditori de Cornellà). El grup ha estat organitzant una exposició itinerant que recorre els diferents espais culturals dels barris del municipi, i l’arribada de l’exposició a cadascun dels punts inclou un concert de la formació. Després de l'Auditori, la mostra es podrà veure a l'Orfeó Catalònia (11 d'abril) i al Museu Palau Mercader (27 d'abril).

Exposició "Les preses de Franco"
Concurs instagram "La festa del trenet"
Web de La Fragua
Grup Vocal Zetzània
Nota de premsa 20è aniversari del Grup Vocal Zetzània
Web de l'Auditori de Cornellà