Festa del riu pel Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març

Departament de Medi Ambient

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, Cornellà viurà, el proper 22 de març, una jornada festiva i cívica a l’entorn del riu Llobregat, recuperat en els darrers anys per a ser un espai natural, lúdic i esportiu per a la ciutadania. La festa, oberta a tothom, vol promoure la protecció de la biodiversitat, sensibilitzar sobre la millora de la qualitat ambiental com a font de vida i, també, serà un moment per a la convivència i l’esbarjo. Durant tot el matí es faran diverses activitats com ara una gimcana, una passejada, un Train running i una plantada d’arbres. A més, hi haurà botifarrada per als participants.

Totes les activitats són gratuïtes —excepte el Train running que tindrà un cost de 5 euros, els quals revertiran, en part, a la Botiga Solidària— i necessiten inscripció prèvia. El punt d’inici de les activitats i d’informació serà a la passarel·la del riu, al carrer Verge de Montserrat, s/n. Si el dia 22 plou, l’activitat es farà el diumenge 30 de març.

Per als amants de la fotografia, aquesta jornada és un bon moment per prendre les imatges necessàries per participar al XIV Concurs de Fotografia Amateur de Medi Ambient, que s'acaba de convocar. El tema d'aquest any és el riu Llobregat, i es poden presentar els originals fins al 23 de maig.