Visita comentada a l'exposició 'Les preses de Franco'

Departament de Patrimoni Cultural

Entre les exposicions que es poden visitar durant aquesta setmana a Cornellà de Llobregat destaca la programada al Museu Palau Mercader, fins el 18 de maig, "Les preses de Franco", que a més està vinculada als actes amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. La mostra és un recull de fotografies, documents i testimonis orals de dones empresonades durant les primeres dècades de la dictadura franquista. Es pot visitar tots els diumenges i festius de 10 a 14 hores.

Aquest diumenge 30 de març, a les 12 hores, es realitza una visita especial comentada a l'exposició, a càrrec de Fernando Hernández, doctor en Geografia i Història per la UCM, i un dels comissaris de l’exposició.

Altres exposicions a la ciutat

Així mateix, La Fragua (c. Vistalegre, 40) acull l'exposició fotogràfica del Concurs Instagram "Festa del Trenet 2013", organitzada per @cornella20 i @laNegreta. Recull vint de les fotografies que es van realitzar, guanyadora i finalistes incloses, durant durant el #ConcursFDT2013 organitzat el passat dia 20 octubre. L'exposició es pot visitar fins el 6 d'abril.

Finalment, la "Paret Taronja" del CRAJ acull l'exposició de pintura i il·lustració "Pop a La Taronja", d'Aïdete, una dissenyadora de Cornellà, que combina la seva feina de dissenyadora industrial amb les seves dues passions, la il·lustració i la pintura. Es pot visitar fins el 25 d'abril.

 

Exposició "Les preses de Franco"
Concurs instagram "La festa del trenet"
Web de La Fragua