Una setmana plena d'activitats saludables per marxar de vacances en forma

Departament d'Esports

Des del programa Vine a fer Esport Salut!, que promou els hàbits de vida saludable entre la població cornellanenca, s'han organitzat més de 200 activitats gratuïtes i dirigides per monitors experts per als mesos de gener a abril. Com a principal novetat, aquest quadrimestre s'ha inclòs l'activitat “Descobreix el mitjà aquàtic”, que es desenvolupa a la piscina de Can Millars i permet conèixer els diferents estils de natació, els exercicis de salvament i les tècniques bàsiques de waterpolo.

Aquesta setmana hi ha programades 15 activitats de dilluns a diumenge, quan s'obrirà un parèntesi fins al 22 d'abril. Dissabte 12 hi ha una masterclass saludable a la plaça de Sant Ildefons (11 hores) i diumenge 13, se celebra una bicicletada familiar per la ribera del riu Llobregat (10 hores).

Es mantenen les propostes habituals en parcs i places, com les dinamitzacions, les masterclass, la iniciació al running, el txi-kung, els passejos, el nordik walking i Ànim 10, orientat a millorar l'estat d'ànim i disminuir l'estrès d'els qui ho practiquen.

Descarrega el tríptic amb les activitats de gener a abril de 2014
Programa Esport i Salut de l'Ajuntament de Cornellà
Consulta les activitats del dia a l'Agenda esportiva