La Fira Infantil de Nadal del 19 al 31 de desembre

Allà es podrà gaudir de tot un seguit d’activitats que combinaran els jocs i la diversió amb la divulgació de valors educatius.

Activitats esportives, animació en viu, tallers de manualitats, castells inflables i jocs de taules entre moltes altres alternatives; a més d’espais de psicomotricitat per als nadons i també atraccions firals.

L’animació sempre estarà present a Fira de Cornellà aquests dies amb la presència de pallassos, ball de gegants o exhibició de foc a càrrec dels Gegants de Cornellà i de l’entitat Foment i Cultura. Els dies 25 i 26 de desembre la Fira Infantil romandrà tancada. L'horari és de 11:00 a 20:00 hores, i els dies 24 i 31 de desembre l'horari és d'11:00 a 18:00 hores. Més informació consulteu la web www.firacornella.com

Tot això se sumarà a les activitats que es podran fer durant aquests dies a la ciutat: concerts, exposicions, nadales, teatre i moltes altres opcions que respiren l’aire del Nadal d’una manera o una altra. Prop d’una trentena d’activitats nadalenques es preparen a la ciutat organitzades tant per l’Ajuntament com per les entitats de la ciutat.

Infinitat de propostes doncs, per a tots els públics i més encara per als infants amb les múltiples alternatives de la Fira de Nadal, els tallers als esplais o al Museu Agbar.