El Campament Oriental i el Mag Maginet fan retornar la màgia a la ciutat

El Mag Maginet rebrà com sempre els més petits per recollir les cartes per els Reis d’Orient i explicarà les pistes que ha descobert sobre la seva arribada d’enguany a la Fira. També hi hauran tallers i diferents activitats vinculades al Nadal i es podrà recollir “l’element màgic” per cridar l’atenció dels Reis el dia 5 de gener.

5 de gener, la cita tan esperada pels més menuts serà cap a les 18.00h.

Petits i grans hauran d’estar preparats amb l’element màgic a la Fira de Cornellà per descobrir com arriben enguany els Reis d’Orient. El Mag Maginet orientarà els passos del Melcior, Gaspar i Baltasar que iniciaran el seu recorregut pels carrers de la ciutat a partir de les 18.40h. Enguany la Cavalcada es modifica sensiblement per millorar aspectes de mobilitat i seguretat, al voltant d’una proposta més centralitzada i sostenible, que permeti reduir el temps de recorregut.

Des de les 18.40h i fins a les 21.15h aproximadament, els Reis d’Orient portaran pels carrers de la ciutat molta il·lusió i regals, a més de repartir prop de 5.700 kg de caramels sense gluten.

Recorregut de la cavalcada

Tortell solidari

El tradicional tortell de Reis s’oferirà als visitants del Campament Oriental el dia 4 de gener, en comptes de repartir-se el dia 5 davant de l’Ajuntament i enguany, tindrà caràcter solidari. Per un euro, es podrà degustar un tros de tortell i un got de xocolata calenta i tota la recaptació es destinarà a donar suport a diferents projectes de cooperació de l’entitat Cornellà Solidari.

Així mateix, aquest any els Reis d’Orient accediran al balcó consistorial per l’interior de l’Ajuntament, per fer el seu discurs d’arribada, en lloc de pujar-hi amb la tradicional escala.