Ja arriba la cita tan esperada pels més menuts

El Mag Maginet orientarà els passos del Melcior, Gaspar i Baltasar que iniciaran el seu recorregut pels carrers de la ciutat a partir de les 18.40h. Enguany la Cavalcada es modifica sensiblement per millorar aspectes de mobilitat i seguretat, al voltant d’una proposta més centralitzada i sostenible, que permeti reduir el temps de recorregut.

Des de les 18.40h i fins a les 21.15h aproximadament, els Reis d’Orient portaran pels carrers de la ciutat molta il·lusió i regals, a més de repartir prop de 5.700 kg de caramels sense gluten.

Horari previst de la cavalcada

Veure plànol del recorregut

Tortell solidari

El tradicional tortell de Reis s’oferirà als visitants del Campament Oriental el dia 4 de gener, en comptes de repartir-se el dia 5 davant de l’Ajuntament i enguany, tindrà caràcter solidari. Per un euro, es podrà degustar un tros de tortell i un got de xocolata calenta i tota la recaptació es destinarà a donar suport a diferents projectes de cooperació de l’entitat Cornellà Solidari.

Així mateix, aquest any els Reis d’Orient accediran al balcó consistorial per l’interior de l’Ajuntament, per fer el seu discurs d’arribada, en lloc de pujar-hi amb la tradicional escala.