El projecte ‘Educar per Créixer’ posa en marxa tallers d’anglès

L'Ajuntament de Cornellà, mitjançant el projecte 'Educar per Créixer' en col·laboració amb l'Escola Oficial d'Idiomes de la ciutat posa a l'abast dels ciutadans dos tallers d'anglès adreçats a persones que volen iniciar-se en aquest idioma o millorar l'expressió oral.

Els tallers es desenvoluparan durant els mesos de maig a juny segons el curs i l'adjudicació de places es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció. El període d'inscripcions és obert actualment i es tancarà un cop es cobreixin les places.

L'"Educar per Créixer" és un projecte, impulsat per l'Ajuntament, que pretén definir i millorar el model educatiu de la ciutat buscant la implicació de diferents sectors com l'esport, la cultura i el lleure, entre d'altres. S'emmarca dins del conjunt d'iniciatives, com l'Acord Social o el Consell de ciutat, que volen cercar la implicació ciutadana per fer front a l'actual situació de crisi i assentar una base sòlida per assolir els reptes de futur de la ciutat. Des de l'Ajuntament es treballa per la participació dels diferents sectors, per a entre tots, caminar cap a un model sostenible i que, des de la qualitat, doni resposta a les noves necessitats i s'adapti a la realitat actual.

D'altra banda, el mes de juliol l'EOI de Cornellà de Llobregat ofereix cursos intensius (de 80 hores) d'anglès, francès i alemany, i cursos d'introducció a l'anglès i al xinès (de 40 hores).

Educar Per Créixer

Cursos d'estiu de l'EOI