projecte 100 km per l'Esclerosis Múltiple

Un grup de persones amb esclerosi múltiple recorrerà 100 kilómetres del Camí de Sant Jaume aquest estiu. Donades les dificultats que pot suposar per a persones amb EM amb problemes de mobilitat fer aquest recorregut i atès que no tots els participants poden permetre's econòmicament aquest repte, el grup ha fet un projecte que porta per títol "Amb l'esclerosi múltiple a la motxilla". El projecte s'ha presentat a la convocatòria d'ajudes de projectes solidaris de la Fundació Telefónica. 
Com podem ajudar a fer realitat el projecte?
Des d'aquí volem ajudar a fer realitat aquest repte. Per fer-ho només cal votar. Però abans cal registrar-se a www.lanzanos.com on trobarem aquesta opció a la part superior dreta de la web. Un cop registrat,  només cal clicar aquí i votar. Els projectes més votats rebran un ajut de la Fundació Telefónica. 
D'altra banda, les persones que desitgin implicar-se més en aquest projecte també poden fer un donatiu i contribuir amb el seu granet de sorra a fer realitat el somni dels participants. Els donatius es poden fer al número de compte 2100 5425 78 2200051806 (si és donatiu d'empresa es pot fer un justificant d'Hisenda)
per més informació sobre l'Esclerosi Múltiple: http://www.fem.es/Esclerosi-Multiple.aspx