L’autor de “Victus”, Albert Sánchez Piñol, comenta la seva obra a Cornellà

El dimecres 28 de maig, Albert Sánchez Piñol, el conegut autor de la novel·la històrica "Victus", que parla de la Guerra de Successió espanyola i dels fets de l'11 de setembre de 1714, visitarà la ciutat de Cornellà. A les 18.00 h l'escriptor es reunirà amb els membres dels clubs de lectura de les biblioteques de Cornellà, que aquest any han llegit "Victus", i a les 19.30 h mantindrà una trobada i col·loqui obert a tothom al Castell de Cornellà. L'acte serà presentat i moderat per l'escriptora Empar Fernández.

Aquesta activitat està inclosa en els actes programats a Cornellà amb motiu de la commemoració del tricentenari dels fets de 1714. "Victus" ha estat un dels gran èxits literaris dels darrers mesos, i ha encapçalat durant molt de temps els rànquings de vendes. També cal remarcar que ha estat el llibre més prestat aquest any a la Xarxa de Biblioteques de Cornellà.

Sánchez Piñol és un antropòleg, africanista i escriptor que compta amb una notable trajectòria literaria. "La pell freda" (2002) i "Pandora al Congo" (2005) són, entre d'altres, algunes de les seves obres més destacades.