Moltes activitats a l'acte central de la Dignitat, dissabte al matí a la plaça Catalunya

El cap de setmana es tanquen uns dies de compromís, reflexió i reinvindicació al voltant de la Dignitat on han participat col·lectius, entitats i escoles de la ciutat. El cap de setmana es concentren moltes activitats com ara el marató  de rock, divendres al vespre a la plaça Mari Santpere, un torneig de futbol femení, la festa de la bicicleta, entre d'altres.

Per segon any consecutiu, Cornellà impulsa la "Setmana de la Dignitat" per mostrar la implicació ciutadana en la lluita contra la pobresa. Així, del 9 al 15 de juny, la ciutat ha organitzat un ampli programa d'actes divulgatius i reivindicatius amb l'objectiu de conscienciar a la població de la necessitat de plantar cara a la situació de precarietat a la qual ens condueix la crisi actual.

La II Setmana de la Dignitat és una iniciativa promoguda per la trentena d'entitats, institucions, grups polítics, agents socials i particulars que formen part de l'Acord Social contra la Crisi. Entre les activitats programades, destaca el Gran Recapte d'Aliments per la Botiga Solidària, que proporciona productes bàsics a famílies en situació de dificultat econòmica del municipi. Hi haurà prop de 50 punts de recollida, la majoria dels quals són establiments i comerços adherits a l'entitat "Cornellà Compra a Casa". També es podran portar aliments als diferents actes que es faran durant la setmana a diferents espais de la ciutat.

Subscriu-te al manifest

Un any més, tots aquells que ho desitgin poden adherir-se al Manifest per la Dignitat a través del web municipal www.cornella.cat  o en els punts de recollida de firmes en els llocs on es realitzen activitats.

El Manifest recull, entre d'altres, el següent plantejament: "Davant d'aquesta situació de precarietat, on valors fonamentals en la vida de les persones han deixat de ser considerats com a prioritaris, la societat s'ha d'implicar a defensar la dignitat de les persones, a combatre la pobresa i a promoure la solidaritat".

Cornellà, una vegada més, torna a implicar-se. Perquè plegats podem canviar les coses. L'any passat prop de 800 persones van donar suport al Manifest per la Diginitat.

 

Descarrega el document amb les activitats de la II Setmana de la Dignitat
Pàgina web Setmana de la Dignitat
Fotos de la Setmana de la Dignitat
Subscriu'te des d'aqui al Manifest per la Dignitat