Escalfant motors per al Corpus!

Aquest cap de setmana es poden gaudir de vàries activitats de la programació del Corpus '14. Una d'elles la XIX Trobada de Gegants, dissabte a la tarda, amb la participació d'una quinzena de colles d'arreu de Catalunya. El Cross del Pell per a tota la família, la fira Cornellà Degusta, entre d'altres són algunes de les primeres propostes que ens aproparan a la festa gran de Cornellà, que s'obrirà definitivament dijous des del balcó de l'Ajuntament amb el pregó (21.15h).  

Escalfem motors per a una festa que tindrà la seva màxima activitat entre el 19 i el 22 de juny, amb més d'un centenar d'activitats a tots els barris i per a tots els públics.

Ciutadans i visitants es podran tornar a divertir amb una àmplia programació que té com a objectiu reforçar els elements de participació popular, estrènyer llaços de convivència i gaudir de la vitalitat de la ciutat. Com cada any, el programa es nodreix de la col·laboració i participació de les entitats de que any rere any es comprometen amb la ciutat. A tots els barris, a les seves places i als seus carrers es viurà amb intensitat una festa pensada i confeccionada per a tots els públics, gustos i edats.

Aplicació per a mòbils

La programació del Corpus 2014 es pot consultar íntegrament des de qualsevol lloc i en tot moment gràcies a l'aplicació per a mòbils (iOS / Android), que inclou els horaris i detalls de totes les activitats, així com la seva localització al plànol, i compartir-les a les xarxes socials Twitter i Facebook.

L’aplicació ha estat desenvolupada per Einsmer-Pacto Generacional per al Consorci de Promoció i Dinamització del Comerç de Cornellà.

Aquests codis QR permeten obrir l’aplicació web, des de mòbils intel·ligents amb sistema operatiu iOS (Iphone) i amb sistema operatiu Android i descarregar l'aplicació. També s’hi pot accedir a través de les pàgines:

http://cornella.europeinyourlife.com/eiyl/ 

http://www.cornelladellobregat.eu 

 

Descarrega el programa del Corpus'14
Pàgina web Corpus
Agenda dia a dia