M Clan, Txarango i Sweet California ompliran de ritme el Corpus

La música segueix sent un dels punts forts de la festa. Aquest any, la plaça Catalunya rebrà la visita del grup M Clan (dissabte, 22h) i del ritme d'alegria i revolta de Txarango (diumenge 19h). El pàrquing del Parc Esportiu és l'escenari de nou de les propostes joves: per una banda, les Sweet California, presentant el seu primer disc (divendres 22h), i de l'altra, la Nit Sunday amb els dj Kryper i ls Marz (dissabte, 22h).

Tampoc faltaran les orquestres a la nit, a les places, per ballar i acompanyar-nos més enllà de la mitjanit, a més de les activitats musicals i de cultura popular que ens ofereixen les entitats, com és el cas de la Festa Galega a Can Mercader (dissabte i diumenge), l'envelat del Corpus (divendres, dissabte i diumenge) o la carpa de la Peña Atlético Minas (tots els dies).

Aplicació per a mòbils

La programació del Corpus 2014 es pot consultar íntegrament des de qualsevol lloc i en tot moment gràcies a l'aplicació per a mòbils (iOS / Android), que inclou els horaris i detalls de totes les activitats, així com la seva localització al plànol, i compartir-les a les xarxes socials Twitter i Facebook.

Aquest codi QR permeten obrir l’aplicació web, des de mòbils intel·ligents amb sistema operatiu iOS (Iphone) i amb sistema operatiu Android i descarregar l'aplicació. També s’hi pot accedir a través de les pàgines:

http://cornella.europeinyourlife.com/eiyl/ 

http://www.cornelladellobregat.eu 

 

Descarrega el programa del Corpus'14
Pàgina web Corpus
Agenda dia a dia