Més d'una desena de revetlles a la ciutat per gaudir amb civisme

Més d'una desena de revetlles de San Joan s'organitzen a Cornellà per a celebrar el moment de l'any en què el sol està més alt i està present més hores del dia. La tradició de la Nit de Sant Joan ens convida a gaudir al carrer de la música i el bon ambient, i a tot arreu se senten notes musicals combinades amb el soroll dels petards. Precaució i molta cura és el que es recomana en aquesta nit per gaudir al màxim. Com sempre, la Nit començarà  amb La Flama del Canigó i una ballada de sardanes a la Plaça de L'Església.

El ball, la coca, el foc i la pirotècnia són els elements que no hi falten mai, i a Cornellà, la festa es viu amb intensitat. A la nostra ciutat no s'ha autoritzat l'encesa de fogueres per a la revetlla de Sant Joan, tal i com s'ha vingut fent des de fa alguns anys, atès el perill que comporta per al veïnat.

Relació d'entitats que organitzen revetlles:

A.VV. Casc Antic
A.VV Fontsanta-Fatjó
A. VV La Miranda
A. E. Joventut Riera
A.VV. Almeda
Orfeó Catalònia
Esplai Vol i Vol
CEIJ Mowgli
Centre Cultural Rosalía de Castro
A.A. Hijos de Almáchar
A.C.E. San Isidro Labrador
P.C. Atlético Minas

Precaució i atenció a les normes

Per gaudir de les revetlles i tradicions catalanes cal tenir en compte els riscos que comporten el foc i els petards.

Quant als petards, s'ha de vigilar el comportament dels més petits, seguir les instruccions d'ús dels fabricants i no llançar coets a prop del bosc. En els correfocs cal seguir les instruccions dels organitzadors i vestir-se adequadament.

El telèfon d'emergència en cas que hi hagi qualsevol contingència és el 112

Consulta la página de la Generalitat sobre consells per a la Revetlla