Els Castellers de Cornellà descarreguen el primer 'set de set' de la seva història

Els Castellers de Cornellà van celebrar la Diada Castellera del Corpus amb una fita històrica: descarregar per primer cop  un 'set de set'. A finals de la temporada pasada ho van intentar però només el van poder carregar. En el segon torn la colla cornellanenca ha fet un 'cinc de set? I van tancar la diada descarregant el quatre de set amb agulla.

Els castellers locals han estat acompanyats en la Diada de Festa Major per la Cola Jove Xiquets de Tarragona i Minyons de Terrassa.

Després que l'any passat la diada castellera de Corpus a Cornellà de Llobregat no veiés cap construcció de nou pisos, enguany la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Minyons de Terrassa han fet els deures i han retornat a la plaça de l'Església el seu estatus de plaça de nou. Les dues formacions han descarregat el tres de nou amb folre mentre que la colla local ha completat per primer cop l'estructura del set de set.

La jornada comptava per segon any consecutiu amb tres colles que vesteixen camises amb diferents tonalitats de lila i això ha fet que la plaça es veiés plena de castellers en tot moment.

Pàgina web dels castellers de Cornellà