‘Les veus de cornellà’ reflexiona sobre el paper de la música a una xerrada amb Tony Aguilar

El dilluns 30 de juny, a dos quarts de vuit del vespre,en la Sala d'Actes de l'Orfeó de Catalònia, hi haurà una nova xerrada de "Les Veus de Cornellà", sota el títol de "La música com element sensibilitzador de la societat", que presentarà el periodista Alberto Cabello (Ex locutor de Radio Cornellà i ex.director de Més Cornella), i en la que intervindran: Tony Aguilar (40 principales), Susana Muñoz (Grup Zetzània) i Trini Llamas (en representació dels grups joves de Cornellà).

 A la Xerrada es parlarà sobre la influencia de la música en la societat al llarg de la historia i també de l'educació musical.

Aquesta és la tercera xerrada d'aquesta iniciativa amb la que Cornellà vol donar veu al principal patrimoni de la ciutat, les seves persones. Vol posar-les en valor, agrair la seva aportació al món municipal i aprendre dels seus coneixements.

Des del cicle "Les veus de Cornellà", veïns, residents o gent vinculada al municipi parlen de temes d'interès públic des de la proximitat i la complicitat que suposa compartir el mateix entorn geogràfic i humà.

 

Més informació a la nota de premsa
Flyer informatiu